Reviews from Montana Hengelo

Recent reviews

5.0
Ronald
13 April 2024

Alles was erg lekker, helaas zat het gratis drankje er niet bij.

Anoniem
12 April 2024

Top service heerlijke pizza en ook nog warm bezorgd snel bezorgt

Filart
10 April 2024

Grote porties, fijne verpakking, goede kwaliteit eten. Alleen jammer dat ik doner kapsalon bestelde en met kipdoner kreeg ipv kalfs. Verder was het eten erg goed

Erwin
6 April 2024

Jammer genoeg geen drankje gekregen

Anoniem
6 April 2024

Heerlijke pizza's! Snelle bezorging

Anoniem
5 April 2024

Geen

Glenn
31 March 2024

Prima service, niks op aan te merken qua eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
20 March 2024

Lekker, net gebakken, goed gevuld

Marco Muller
18 March 2024

was weer prima , lekker eten en snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ha
18 March 2024

Erg lekker. Pizzas waren rijkelijk belegd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

André
17 March 2024
Sven
16 March 2024

Altijd goed en op tijd geleverd !

Erwin
4 March 2024

Zeer snelle bezorging èn het eten was heerlijk 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susan
3 March 2024

Pizza a la mozarella is al een tijd lang mijn favoriet. Dit keer smaakte hij compleet anders en lang niet zo lekker. Hopelijk was dit eenmalig!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
2 March 2024
EW
29 February 2024

Weer erg lekker! En snel bezorgd!

Jenneke Peters
21 February 2024

Jullie waren denk ik net iets te snel/gehaast, want jullie waren een broodje en een knoflooksaus vergeten. Nog nooit eerder bij jullie gehad. Eten was verder wel heel lekker!

Marion Reinders
17 February 2024

Ik heb vandaag de verkeerde pizza gekregen, maar hij smaakte prima. Volgende keer beter!

Elise
16 February 2024

Jullie moeten leren om de gemaakte opmerkingen ook uit te voeren!

Sven
10 February 2024

Snelle en nette bezorging ! Vaker besteld en altijd super lekker. Top

Henny Perik
10 February 2024

Bestelling half uur te laat en de knoflooksaus was volgens mij mayonaise. Beetje jammer

Matthijs
8 February 2024

Altijd goed eten voor de goede prijs!

André
5 February 2024
Roelie
5 February 2024

Bezorger kon adres niet vinden. Begrijpelijk ivm nieuwe appartementencomplex (Esreyn) Pizza en shoarma aren top (alsvanouds) Gebakken aardappelschijfjes waren lauw-koud. Volgende keer beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elise
4 February 2024

Het vlees was prima. Alleen is mijn bestelling weer eens niet goed uitgevoerd. Ik had gevraagd ombte leveren zonder rijst en gebakken aardappeltjes. Tot mijn verbazing zaten die er wel bij. Jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Noor
4 February 2024

Normaal laat ik nooit bezorgen omdat de bestelling dan nooit goed gaat. En zo ook dit keer weer. Niet ontvangen wat ik had besteld. Bezorging was prima.

Arnout
3 February 2024

Pizza was voorheen altijd erg goed maar de laatste 2x stukken minder. Vooral de saus. Dat icm meer dan een uur wachten geen geweldige ervaring.

Rob
31 January 2024

Het vlees smaakte goed maar was te droog en te lang doorbakken. Bezorging was oké maar wel 15 minuten later dan afgesproken. Is de woensdag zo’n drukke dag?

Natascha
29 January 2024
De. Is
28 January 2024

Jammer dat het blikje drinken alweer was vergeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amber
28 January 2024

Helaas zaten niet alle behorende ingrediënten op de bestelde pizza’s. Wellicht komt het door eventuele drukte, maar toch wel jammer. Ondanks dat de kwaliteit wisselvallig is, ben ik voor de rest tevreden. Vooral op momenten dat we de pizza ontvangen zoals besteld uiteraard.

Anja
22 January 2024

Het kwam anderhalf uur te vroeg en toen we het op hadden kwam dezelfde bestelling nog een keer op het afgesproken tijdstip :-) In plaats van gratis drankje had ik een extra broodje gevraagd die zat er ook niet bij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A
15 January 2024

Eten was heerlijk, echter zeer lang moeten wachten bij het ophalen van de bestelling. Dit punt komt zeer vaak terug, das jammer want het eten smaakt altijd goed.

Hans Ekkel
14 January 2024

Nieuwe jaar, spaghetti carbonara, geen stokbrood meer bij, maar een klein "reepje" brood, broodje kipfilet gehalveerd? Net zo als de aardappelschijfjes? Jammer dat ik je de foto niet kan sturen van de tomatenuiensaus, te goor, zo jammer, maar goed het zal die nieuwe norm van jullie zijn, tot ziens

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

.
13 January 2024
H
13 January 2024

Het eten was prima, maar ze beloven een gratis blikje drinken 🤔

Schukkert
12 January 2024

45 minuten te laat en pizza steen koud. Bezorger kon het niet vinden !

Léandro
11 January 2024

De bezorger was helaas een half uur te laat.

Mariella Nieuwenhuis
7 January 2024

De champignons op mijn pizza waren zwart en smaakte niet lekker. Nog nooit eerder zo'n pizza van jullie gehad.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid
5 January 2024

Het is lekkerder om toppings zoals paprika, uien en champignons mee te bakken ipv deze er na het bakken op te doen.

Monique
4 January 2024

Alles wat op de pizza was rauw en extra betaald voor knoflook maar zat er niet op

Boudewijn Vreeken
3 January 2024

Had aangegeven om 18.00 te bezorgen kwamen al om 17.40....was nog noet thuis van werk dus koud eten. Hadden aangegeven geen tomaat ivm allergie. Wat kregen we tomaat. Heb toen gebeld....kreeg te horen wat mijn probleem nu was. Nou bestel er nooit meer.

Sophie
2 January 2024

Voor de zoooo veelste keer zo ontzettend lang moeten wachten op

17
1 January 2024

Ik had om 17:39 besteld en het eten was er uiteindelijk pas rond 20:00.. ik heb een kindje dus dit was echt niet prettig.. eten kwam ook koud aan helaas. Soort van gecompenseerd met een extra sausje en wat drinken maar ben zeker niet enthousiast over deze bestelling.

Klai
1 January 2024

De pizza was grotendeels verbrand en de extra knoflook vergeten Alles was koud en 2 uur moeten wachten

Leo
31 December 2023

Was lekker. En zeer nette prijs.

Ontevreden klant
31 December 2023

Vreselijk lang moeten wachten ruim anderhalf uur er vier keer achter aan gebeld, eerste keer zeiden ze dat het onderweg was, tweede keer waren ze er nog mee bezig daarna denk je bij alles je liegt, om vervolgens een gedeelte van je bestelling niet te krijgen! Nooit geen Montana meer!

Marcel Punt
31 December 2023

Beste, ik heb wel een paar verbeterpunten. Ik vond mijn pizza een beetje teveel belegd waardoor de paprika wel iets gaarder mochten. Ook vind ik dat het beter verdeeld mocht zijn . Ik had bv een champignon die was gesneden maar lag als een bult bij elkaar. Verder proefde ik weinig gorgonzola.

Maikel Slagers
31 December 2023

Hoi we bestellen al jaren bij jullie maar, helaas wordt het er niet beter op, we hadden gisteren lachmachun doner kaas, de doner was ver te zoeken en het was deels verbrand, de kophaas saté was heel erg droog en de snitzel Hawaï ook, we hebben voor 40€ besteld en das best veel dan mogen we wel wat meer kwaliteit verwachten wat we van jullie gewend waren . Met vriendelijke groet

Anky
27 December 2023

De pizza’s zijn altijd goed en goed belegd, ook de schotels zijn ruime portie’s. De salade, in mijn geval een griekse salade, was alleen maar ijsbergsla met 5 olijven en een heel klein stukje feta, die je niet proeft, en 1 schijfje komkommer, met bovenop een schijfje citroen. Vond dat wel heel veel geld voor een bakje ijsbergsla, heb het al een keer eerder besteld en dacht dat het toen mis was gegaan, maar dit is dus echt de “ griekse salade” … nee, die bestel ik nooit meer, maar de pizza elke week, die zijn altijd top!

Elise
23 December 2023
Filemi
21 December 2023

De pizza calzone had vooral veel omhulsel weinig vulling. Extra ingrediënten werden vergeten. Aardappel schijfjes waren wat melig. Pizza was veelte donker aan de buitenkant; smaak redelijk maar niets spannends… Er zijn veel betere calzone pizza’s verkrijgbaar in Hengelo…

Karin
14 December 2023
Danny
13 December 2023

We bestellen steeds vaker bij jullie, want het eten is heerlijk. Gisteren was het alleen wat minder. Ik geef het door zodat jullie er wat mee kunnen en niet om te zeuren :) De aardappeltjes waren knetterhard. Bijna allemaal. En de groente voor het broodje shoarma was bruin en stonk. Dat bakje heeft waarschijnlijk heel lang bij jullie gestaan. Misschien goed om die even te checken voordat jullie het bakje meesturen. Verder super lekker gegeten hoor! Mooie dag vandaag.

Michael
10 December 2023
Hans
9 December 2023
Judith
5 December 2023

Prima pizza voor prima prijs!

Agnes Booijink
5 December 2023
Michel
5 December 2023

Goed eten. En zeker niet de te zuinig

Anne
5 December 2023

Heerlijk gegeten. Bezorging kwam eerder dan aangegeven. Toppie.

G brinks
3 December 2023

Pizza was niet warm

Saskia Bos
1 December 2023

Bezorgen te laat, na telefoontje vsn ons pas onderweg. Pizza te hard gebakken, geen sla en tomaat op de lahmacun. Döner verbrand...uiteindelijk bij de concullega maar pizza besteld.

Hekkink
1 December 2023

Lekker warm eten. En redelijk snel bezorgd. 20 minuten. Prima

Sam
30 November 2023

Lekker eten. Wordt snel bezorgd

Dop-bussink
29 November 2023

Mix en grill 2 pers. Sla vergeten gebeld daarna kwamen ze get brengen toen we eigenlijk al.klaar waren. Minder kip dan normaal. Broodjes niet goed ingesneden

Osman
28 November 2023

Bestel hier altijd mijn pizza en kapsalon, zeker aan te raden.

Iris
28 November 2023

Om 18.20 zou het komen en het kwam pas om 18.55 een beetje vervelend wat ik had maar tot 19.00 pauze, het was wel lekker!!

Marco Muller
27 November 2023

was weer top , de aardappelen lekker gekruid en knapperig het vlees zeer lekker

San
24 November 2023
Marloes
23 November 2023

Lange tijd niet bij jullie besteld omdat er vaak wat mis ging. Nu weer besteld en weer ging er iets mis. Dingen die ontbraken en een verkeerd product geleverd. Wel snel hersteld maar de zoveelste keer dat er iets mis ging.

Elise
23 November 2023

De smaak was niet zo goed als anders. Levering was ruim 20 minuten te laat. Jammer

Jolanda
19 November 2023

Iets later dan gepland. Was weer super lekker. Beetje jammer dat het gratis drankje alweer vergeten is

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bakker
19 November 2023

De pizza was koud en iets aangebrand en we zouden er een gratis blikje bij krijgen zat er helaas niet bij

Martijn
15 November 2023

Superlekker gegeten met mijn twee kinderen. Voldoende salade, aardappelen en rijst. We zullen vaker bestellen wanneer het 'schoteldag" is, in deze dure tijden is het bij jullie goed betaalbaar om voldoende en goed te eten. Het heeft ons zeker goed gesmaakt, dank jullie wel!

Toon
10 November 2023

Lekker gegeten!

Wola sr.
10 November 2023

Weer helemaal prima! En super snel geleverd!

Theo
8 November 2023

Was gewoon goed

Esther
6 November 2023

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mss tip: bij brd. shoarma groot: keuzemogelijkheid vr Turks brood. Nooit te laat, inhoud pakket altijd 100% van wat is besteld. Klasse!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Steenbergen
6 November 2023

Heerlijk eten !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
6 November 2023

Eten was goed. Maar ik miste het gratis blikje drinken die bij het bestellen in de app erbij hoort

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Berkel
5 November 2023

Het eten was niet warm en de gratis cola zat er ook niet bij. Dit is al de derde keer. Besteld boven de € 20. Jammer !!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kreuger
5 November 2023

Snelle bezorging en eten was fantastisch

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
3 November 2023

Heerlijke pizza’s en snel bexorgd!!

Yanislava Petrova
2 November 2023

Elke keer als we hier bestellen komt het super snel aan en het heeft echt de lekkerste pizza's 😍😍 10/10 altijd geweldig

G brinks
31 October 2023

Omdat nu twee keer pizza besteld heb en beide keren was bodem verbrand jammer

Angy
28 October 2023

De pizza waren heerlijk. Echt top.

jp
28 October 2023

Erg jammer dat de knoflooksaus was vergeten erbij te doen

!
27 October 2023

Duurde bijna 1,5 uur voor t geleverd werd.

Patricia
27 October 2023

Helaas voor de 2e keer de aardappel schijfjes erg vet of heel hard gebakken. Net of ze voor de 2e keer in het vet zijn gebakken. Dat is erg jammer. Voor de rest smaakte alles prima zoals altijd.

Gina vandenberg-pinna
24 October 2023

voor het eerst besteld , heerlijke pizza , goede kwaliteit ,en een heerlijke bodem

Ronald Heerbaart
23 October 2023

Prima eten 👌🏻 voor een betaalbare prijs. Zekers aan te raden. Dikke hamburgers. 🥳

Saskia
16 October 2023

Nou waar moet ik beginnen: ik had twee kapsalon en een hele portie aardappelschrijfjes en broodje shoarma besteld. De aardappelen waren oud en heel erg vettig. Het leek alsof het overgebleven aardappeltjes waren van dagen geleden. Het smaakte naar shit. Plus ik heb een halve zak gekregen inplaats van de hele portie waar IK VOOR HAD BETAALD!!! Ik zal niet meer daar bestellen. Super vies

Tom
16 October 2023
Elise
15 October 2023

Heerlijke spareribs! Levering op tijd en correct.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

André
14 October 2023

Super

gerhard
13 October 2023
Rick
13 October 2023

Gisteren een pizza besteld, zit nu nog vol. Super pizza, goed belegd en snelle bezorging!

Edu van Dijk
10 October 2023

Vijf prima pizza's besteld en opgehaald, iedereen was erg tevreden!

Hi
7 October 2023
Sandra
1 October 2023

Jammer dat je een plastic zakje van 0.25 cent automatisch moet bij betalen, maar het in een kartonnen doos bezorgd wordt. Niet heel netjes en eerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.